Balies en wijkkantoren

Onze balies zijn weer geopend. Komt u bij ons langs? Dan vragen we u om altijd 1,5 meter afstand te houden. Als u het prettig vindt, dan kunt u natuurlijk een mondkapje dragen. Dat is op dit moment niet verplicht. Voorkom dat u voor een dichte deur staat en bekijk altijd eerst de actuele openingstijden. Deze vindt u op onze contactpagina. Voor de opening van de balie in Amersfoort zijn wij nog in gesprek met de Alliantie. 

Wilt u een afspraak maken met uw beheerder? Onze beheerders zijn telefonisch te bereiken. Zoekt u de beheerder in uw wijk? Die vindt u hier.

Heeft u ons nodig? Stuur ons een WhatsApp, bel ons of e-mail ons gerust. Op werkdagen zijn we telefonisch te bereiken van 8.00 ’s morgens tot 13.00 uur ’s middags. We zijn de gehele dag bereikbaar via e-mail en via WhatsApp. Hier ziet u al onze contactgegevens.

De coronacrisis brengt voor u en voor ons extra uitdagingen met zich mee. Ook onze collega’s zijn gebonden aan thuiswerken. We vragen uw begrip voor de zaken die op dit moment wat anders gaan of wat langer duren dan u van ons gewend bent. U kunt erop vertrouwen dat we er alles aan doen om u zo goed en zo snel mogelijk verder te helpen.