Optredens voor bewoners in Maarssenbroek en de Meern

Optredens van Sasha voor bewoners in Maarssenbroek

Op donderdag 23 april heeft Portaal de senioren van onze wooncomplexen Safari en Willem van Hoornhof muzikaal in het zonnetje gezet. De bewoners waren verrast, blij en ontroerd. Zangeres Sasha verzorgde twee geweldige optredens om de mensen in deze coronatijd een hart onder de riem te steken. De organisatie van deze verrassing was in handen van wijkbeheerders Theo van de Korput en Mike van der Vlist.

Bekijk hier een fragment van een van de optredens:

We kijken nu naar elkaar om, en dat blijven we ook doen.

Zingen en dansen in de Bovenpolder (de Meern)

Op 28 april werden de bewoners van complex Bovenpolder in De Meern getrakteerd op muziek van DJ M (Marcolien). Het optreden was van tevoren aangekondigd zodat bewoners hun verzoekjes konden indienen. Hier is massaal gebruik van gemaakt. Marcolien had tot woensdagmiddag kunnen draaien als ze alle verzoeknummers had gebruikt.

Bewoners hadden zelfs de tekst van de nummers geprint en aan elkaar uitgedeeld. De ongeveer 40 aanwezigen hebben gelachen en gedanst en uit volle borst meegezongen. Bewoonster Annie had zelfs in haar eentje zeker 20 nummers aangevraagd. Zij nam haar eigen microfoon mee en zong alles mee.

Wijkbeheerders Theo van de Korput, Humphrey Spiekerman van Weezelenburg en Mike van der Vlist hebben we de bewoners in het zonnetje gezet en laten weten dat we aan ze denken.

 

In een deel van het complex Bovenpolder wonen cliënten van zorginstelling Rhijnhoven. Dit deel van het complex is hard getroffen door Corona. Er zijn meerdere bewoners overleden en meerdere bewoners ziek. De afdeling is al weken hermetisch afgesloten van de rest van het complex. In een ander deel van Bovenpolder wonen cliënten van zorginstelling Abrona en in het derde deel van het complex wonen zelfstandige senioren.