Collega Patrick van Kuilenburg overleden

Met groot verdriet en verslagenheid geven wij kennis van het veel te vroege overlijden van onze collega Patrick van Kuilenburg (1981 – 2021). We wisten dat Patrick ongeneeslijk ziek was en dat dit moment ging komen. Toch kwam het bericht vorige week woensdag hard binnen. Patrick is vredig ingeslapen in het bijzijn van zijn vrouw.

Patrick was ruim 12,5 jaar werkzaam bij Portaal en sinds twee jaar projectmanager bij VGP van Portaal voor de regio  Leiden. Hij laat een grote leegte achter. Met zijn rust, betrokkenheid, gedrevenheid, humor en gevoel voor samenwerking zorgde hij altijd voor een vrolijke noot en wist hij alle neuzen dezelfde kant op te krijgen. Het resultaat is een hecht team, dat zorgt voor mooie projecten met woningen waar onze huurders fijn kunnen wonen.

In het team was hij dan ook zeer gewaardeerd en voor een aantal naaste collega’s ook een goede vriend. Patrick blijven wij herinneren als een gepassioneerde, integere, goedlachse en betrokken collega die altijd klaar stond voor anderen. Wij gaan Patrick enorm missen.

Onze gedachten gaan uit naar zijn lieve vrouw en twee kleine kinderen en alle familie en vrienden van Patrick. Wij wensen hen samen heel veel sterkte om dit grote verlies te verwerken.

Namens alle collega’s van Portaal,

Marlies Krol – directeur VGP

 

Contact: secretariaatVGP@portaal.nl