Nieuw adres kantoor Amersfoort

Ons kantoor in Amersfoort gaat verhuizen. Vanaf maandag 28 november bent u welkom aan de Heiligenbergerweg 60 in Amersfoort. Daar delen wij een kantoor met woningcorporatie de Alliantie. Het kantoor aan ons oude adres de Hooglandseweg-Noord 151 is vanaf dat moment gesloten.

Maatje te groot
Het oude pand is een maatje te groot geworden. Door bezuinigingen doen we ons werk nu met minder mensen. Datzelfde geldt voor de Alliantie. De oplossing die werd gevonden, is om samen één pand te delen. Het pand aan de Heiligenbergerweg 60 is de afgelopen maanden verbouwd tot een energiezuinig kantoor. Door samen een kantoor te delen gaan we efficiënter om met werkplekken en verlagen we onze uitgaven.

Openingstijden
We ontvangen u graag in ons nieuwe kantoor op maandag tot en met vrijdag tussen 8:30 en 17:00 uur. Daarnaast kunt u via deze website al uw woonzaken regelen op het moment dat het u uitkomt. Denk hierbij aan het indienen van een reparatieverzoek of het betalen van de huur. Hiervoor kunt u eenvoudig een account aanmaken op MijnPortaal. Ons postadres en telefoonnummer blijven ongewijzigd.

Servicepunt Soest
De openingstijden van ons servicepunt in het gemeentehuis van Soest veranderen niet. U kunt daar terecht van maandag tot en met vrijdag tussen 8:30 en 11:30 uur.