Nieuwe coronamaatregelen

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, gaan in Nederland tot en met 6 april de scholen, horecagelegenheden en sportverenigingen dicht. Ook wij kunnen niet achter blijven en werken mee om de verspreiding van het virus te helpen stoppen. Daarom scherpen we onze maatregelen aan.

Balies en wijkkantoren gesloten

Onze balies en wijkkantoren zijn voorlopig gesloten. Hiermee vervallen de spreekuren.

Online of telefonisch contact

U kunt via MijnPortaal veel woonzaken zelf regelen. Ook kunt u ons een WhatsApp sturen, e-mailen of bellen. Kijk hiervoor op onze contactpagina.  

Spoedreparaties, onderhoud en projecten

Wij voeren tot nader order geen reguliere reparaties uit.

Wat doen we vooralsnog wel:

  • Spoedreparaties (zoals gaslek, lekkages etc.). Bel in dat geval met onze klantenservice.
  • Werkzaamheden die wij bij huurders al gestart waren, maken wij af nadat we de persoonlijke situatie van de huurder beoordeeld hebben.
  • Werkzaamheden in mutatiewoningen gaan gewoon door en nieuwe mutatiewoningen nemen wij gewoon in behandeling.
  • Nieuwbouw- renovatie- en onderhoudsprojecten.
  • Bestellingen via Jouw Thuis.

In alle voorkomende gevallen waarin huurders onze hulp vragen, zullen wij hen zoveel mogelijk van dienst zijn, rekening houdend met de persoonlijke omstandigheden.

Voorinspectie gaat telefonisch

Voorlopig vinden de voorinspecties telefonisch plaats. Een van onze medewerkers neemt contact met u op om alle belangrijke punten door te nemen die u geregeld moet hebben, voor u de woning aan ons teruggeeft. Bekijk ook deze instructiefilm waarin wij laten zien wat u moet doen, voor u de woning verlaat.

Langere wachttijden

Door het sluiten van onze wijkkantoren en balies verwachten we dat meer bewoners ons zullen e-mailen, whatsappen en bellen. Dit zorgt voor langere wachttijden aan de telefoon en soms zult u wat langer op een antwoord van ons moeten wachten. We vragen hiervoor uw begrip.

Zin in een praatje? Bel ons

Misschien krijgt u geen bezoek meer of kunt u niet meer naar uw buurthuis om een kopje koffie te drinken. En misschien heeft u wel behoefte om even te praten, gewoon, over nu, over vroeger of zomaar over zaken die u bezighouden. Als u zin heeft om een kwartiertje te kletsen, bel dan 088 - 767 82 25. 

Veelgestelde vragen

Staat uw vraag er niet tussen? Bekijk dan de veelgestelde vragen over onze maatregelen tegen het coronavirus.