Portaal opent Jouw Thuis winkel in Soesterkwartier

Jouw Thuis, dat is kiezen hoe je zelf wilt wonen. Kiezen uit verschillende producten, zoals zonnepanelen en isolatie. En kiezen wanneer de monteur komt. Normaal voor eigenaren van koopwoningen, niet gebruikelijk voor huurders. Maar wel in het Soesterkwartier in Amersfoort waar Portaal zijn huurders die keuzevrijheid biedt met de aanpak Jouw Thuis.

Comfortabel wonen
Jouw Thuis draait om comfortabel wonen, met oog voor het milieu en de portemonnee van de huurder. Die kan kiezen uit diverse isolatieproducten, zonnepanelen, verschillende ventilatie-oplossingen, deuren en dakramen. En we beginnen met een gratis servicebeurt, waarbij iedereen dubbel glas krijgt, oude cv-ketels worden vervangen, rookmelders worden geïnstalleerd, de groepenkast wordt gemoderniseerd en meer.

Jouw Thuis winkel
Jouw Thuis is nieuw. Alleen Portaal-huurders in de Amersfoortse wijk het Soesterkwartier komen er op dit moment voor in aanmerking. En nog niet allemaal tegelijk. We zijn begonnen in de rivierenbuurt. Daar hebben we een Jouw Thuis winkel waar we alle producten te zien zijn en bewoners uitgebreide informatie kunnen krijgen over de verschillende producten, de kosten en de besparingen. Inmiddels hebben tientallen bewoners hun woning laten verbeteren met producten naar hun keuze. De keuzevrijheid en de comfortverbetering wordt door hen zeer gewaardeerd. Blije bewoners: daar doen we het bij Jouw Thuis voor!

Op naar de bloemenbuurt!
De Jouw Thuis winkel verhuist van de rivierenbuurt naar de bloemenbuurt. Aan de Primulastraat 23 heeft de winkel op 11 september zijn deuren geopend. Na deze feestelijke opening kunnen Portaal-huurders vanaf 13 september op dinsdag en donderdag in de winkel terecht. De Jouw Thuis winkel is elke dinsdag open van 14.30 tot 20.00 uur en elke donderdag van 09.00 tot 11.30 uur.

Nieuwsgierig?
Wie nieuwsgierig is geworden naar deze aanpak, kan een kijkje nemen op de website van Jouw Thuis. Daar is uitgebreide informatie te vinden over alle producten.

Vertalen / Translate