Navigatie

Vertrek Dirk Jan van der Zeep

Dirk Jan van der Zeep legt per september zijn functie neer als voorzitter van de Raad van Bestuur van Portaal. Van der Zeep heeft dan drie bestuurstermijnen bij Portaal aan het roer gestaan.

Veel voldoening

Dirk Jan van der Zeep: "Ik heb twaalf jaar met veel voldoening gewerkt bij Portaal. Nu is het voor mij echter tijd om mijn vleugels uit te slaan en plaats te maken voor iemand anders. Ik ga me oriënteren op een nieuwe werkkring. Wel in het maatschappelijk domein, want dat heeft mij enorm gegrepen. Ik neem prachtige herinneringen met me mee. Aan de contacten met onze huurders, aan het samenwerken met andere partijen om de situatie in de wijken te verbeteren en aan de medewerkers van Portaal die zich altijd voor onze huurders inzetten".

Bijdragen aan goed samenleven

Marjet van Zuijlen, voorzitter van de Raad van Commissarissen: "Dirk Jan van der Zeep heeft zich twaalf jaar met hart en ziel ingezet voor de organisatie. Hij heeft vele wapenfeiten achter zijn naam waaronder een reorganisatie die Portaal veel efficiënter doet opereren. Daarnaast heeft hij Portaal op de kaart gezet als organisatie die door samenwerking met andere partijen de wooncrisis helpt te bestrijden. Verleden jaar hebben wij als RvC het ondernemingsplan goedgekeurd. Een plan dat gebouwd is op de visie van Dirk Jan: Bijdragen aan goed samenleven. De organisatie heeft de visie omarmd en is er met verve mee aan de slag gegaan. We verliezen met Dirk Jan een intelligente, visionaire bestuurder met hart voor de mens. We wensen hem als RvC veel succes in zijn verdere loopbaan. We zijn er van overtuigd dat hij ook in de toekomst zal blijven bijdragen aan goed samenleven."

Dirk Jan van der Zeep zal tot 1 september in dienst blijven. In de tussentijd gaat de Raad van Commissarissen op zoek naar een andere voorzitter van de Raad van Bestuur.