Navigatie

Waarschuwing: nepmonteurs (oplichters) actief

Sinds een aantal weken krijgt onderhoudsbedrijf Feenstra dagelijks meldingen van oplichters die zich voordoen als monteurs. Deze ‘nepmonteurs’ zeggen dat zij door Feenstra zijn gestuurd en vragen om een contante betaling. Tot op heden zijn er meldingen gedaan in Noord-Holland, midden Nederland (Zeewolde, Biddinghuizen en het Gooi) en omgeving Enschede en Hengelo. Zij zien echter dat het gebied zich dagelijks uitbreidt.

Feenstra heeft een melding gedaan bij de politie. Bewoners zijn echter zelf verantwoordelijk voor wie zij in de woning toelaten. Wij vragen u daarom om extra goed op te letten! Meld verdachte situaties direct bij Feenstra (telefoonnummer 088 8455 000) en bel de politie. Deel dit bericht vooral ook in u omgeving.

Goed om te weten

  • Feenstra neemt altijd vooraf contact met u op voordat zij een monteur langs sturen. Mocht dit in een enkel geval niet gebeurd zijn, kunnen medewerkers zich altijd legitimeren.
  • Feenstra vraagt nooit om contante betaling, betalingen gaan enkel via incasso of een factuur.
  • Twijfelt u alsnog? Bel dan met klantenservice van Feenstra voordat u de monteur binnenlaat, (telefoonnummer 088 8455 000). De monteurs hebben hier begrip voor.