Navigatie

Zingen en dansen in Bovenpolder

Op 28 april werden de bewoners van complex Bovenpolder in De Meern getrakteerd op muziek van DJ M (Marcolien). Het optreden was van tevoren aangekondigd zodat bewoners hun verzoekjes konden indienen. Hier is massaal gebruik van gemaakt. Marcolien had tot woensdagmiddag kunnen draaien als ze alle verzoeknummers had gebruikt.

Bewoners hadden zelfs de tekst van de nummers geprint en aan elkaar uitgedeeld. De ongeveer 40 aanwezigen hebben gelachen en gedanst en uit volle borst meegezongen. Bewoonster Annie had zelfs in haar eentje zeker 20 nummers aangevraagd. Zij nam haar eigen microfoon mee en zong alles mee.

Wijkbeheerders Theo van de Korput, Humphrey Spiekerman van Weezelenburg en Mike van der Vlist hebben we de bewoners in het zonnetje gezet en laten weten dat we aan ze denken.

 

In een deel van het complex Bovenpolder wonen cliënten van zorginstelling Rhijnhoven. Dit deel van het complex is hard getroffen door Corona. Er zijn meerdere bewoners overleden en meerdere bewoners ziek. De afdeling is al weken hermetisch afgesloten van de rest van het complex. In een ander deel van Bovenpolder wonen cliënten van zorginstelling Abrona en in het derde deel van het complex wonen zelfstandige senioren.