Jouw Thuis

Jouw Thuis: zelf kiezen hoe je woont

Jouw Thuis is een initiatief van Portaal. Bij Jouw Thuis kies je zelf  of en hoe je jouw huis wilt verbeteren. Op dit moment richten we ons met Jouw Thuis voornamelijk op energiebesparing.

Comfortabel én energiezuinig wonen

Jouw Thuis draait om comfortabel wonen, met oog voor het milieu én jouw portemonnee. Misschien denk je na over isolatie van je spouwmuur of dak, zodat je behaaglijker woont. Ventilatie in je woning voor gezonde binnenlucht. Zonnepanelen op je dak, zodat je energiekosten naar beneden gaan. Per product zie je direct wat het oplevert en wat het kost. Een deel van de producten is gratis en de andere producten betaal je via de maandelijkse huur. Daar staat een besparing op je energiekosten tegenover. En als je nu huurtoeslag krijgt, is de kans groot dat je die ook over de huurverhoging krijgt. De meeste mensen zijn uiteindelijk goedkoper uit én hebben een behaaglijker huis.

Geitenkamp in Arnhem en Soesterkwartier in Amersfoort

Jouw Thuis is nog in ontwikkeling. Op dit moment kunnen bewoners in het Soesterkwartier in Amersfoort en in de Arnhemse wijk Geitenkamp gebruik maken van Jouw Thuis. Ben je bewoner in een van deze twee wijken? Kom dan gerust eens langs in onze winkel. Hier vind je ons: https://www.jouwthuis.com/jouw-thuis-winkel/

Meer weten?

Wil je meer weten over Jouw Thuis? Kijk dan op www.jouwthuis.com. Ben je nieuwsgierig naar de producten die je kunt kiezen bij Jouw Thuis? Bekijk dan de filmpjes op ons Youtube kanaal.