Over morgen gesproken

Portaal maakt een nieuw ondernemingsplan. We stellen ons kompas af voor de komende jaren. En voor we ook maar een letter op papier zetten, kijken we om ons heen en luisteren we. Naar experts, medewerkers, stakeholders en natuurlijk onze huurders. We halen onze kennis niet alleen van binnen, maar vooral ook van buiten.

In dit kader organiseren we dit najaar onze eigen ‘De Wereld Draait Door’ sessies. In vier edities nodigen we vijf prominenten uit aan tafel om te spreken over verschillende thema’s. Zo spraken onder andere Albert Jan Kruiter (Instituut voor Publieke Waarden), Cecile Exterkate (Pro Persona) en Maarten van Ham (TU Delft) over inclusieve buurten en Marjan Minnesma (Urgenda), Geanne van Arkel (Interface) en Paulus Jansen (Woonbond) over duurzaamheid. Het gesprek over dienstverlening werd gevoerd door onder meer Hans Peters (Eneco), Jos van der Lans (cultuurpsycholoog) en Emine Özyenici (Sociale Verzekeringsbank). Op 12 december sluiten we de reeks af en gaan onder meer Jasja Bos (Nibud), Frans Schilder (PBL) en Hans Adriani (Nieuwegein) in gesprek over Passend wonen. Hierbij een impressie van een van onze eigen ‘De Wereld Draait Door- sessies’.

 

 

Uiteraard praten we ook met onze medewerkers en vooral ook met onze huurders. In alle Portaal regio’s nodigen we in januari huurders en stakeholders uit om hun mening te geven over de onderwerpen waar we ons als Portaal voor inzetten. In Utrecht organiseren we bijvoorbeeld een grote inloop en in Arnhem en Nijmegen gaan we met een baristabusje de wijk in.

Onze nieuwe koers is in het voorjaar gereed, waarna we onze keuzes uiteraard zullen toelichten in de Over wonen gesproken.