Kanaleneiland Zuid, zes flats

We beginnen bij de Afrikalaan. Volgorde voor de volgende flats is nog niet bekend.
Afrikalaan 51 – 145
Amerikalaan 76 – 170
Aziëlaan 34 – 128
Marco Pololaan 360 – 454
Van Eechoudlaan 2 – 96
Van Eechoudlaan 21 - 131

Wat gaan we doen
We zijn bezig met het maken van een renovatieplan waardoor de woning energiezuiniger en comfortabeler wordt. We gaan isoleren en alle kozijnen, deuren en ramen vervangen. Verder gaan we de keuken, badkamer en toilet vervangen. Ook komt er mechanische ventilatie in de keuken, badkamer en toilet. We knappen het trappenhuis en de bergingen op. We verwachten een huurverhoging van rond de 35 euro. Maar doordat uw woning goed geïsoleerd wordt, gaat uw energierekening omlaag. 

Stand van zaken 2019

Gezien het feit dat in zomer 2018 het draagvlak zowel bij de Afrika- als de Amerikalaan niet gehaald werd, hebben we overleg gevoerd met de bewonerscommissie. Eind 2018 zijn de resultaten gepresenteerd aan alle bewoners. In 2019 maken we een nieuw informatieboekje en houden we een nieuwe draagvlakmeting voor deze twee flats.

De bewoners van de andere vier flats hebben eind 2018 een brief ontvangen waarin staat dat wij starten met de voorbereidingen voor hun flats als wij het draagvlak bij de Afrika- en Amerikalaan halen. Het is de bedoeling een vergelijkbaar renovatieplan te maken. Als we wederom het draagvlak niet halen, ontstaat een situatie waar wij nu geen antwoord op hebben.

In de tussentijd
Als er dingen in de woning kapot zijn, kan men altijd een reparatieverzoek doen. Portaal zorgt er voor dat alles in woning blijft functioneren. Wij doen geen reparaties die de woning mooier maken.

Meer weten of contact opnemen
Zie de nieuwsbrief aan de rechterkant van deze pagina.

Kenmerken en foto's

Foto's

Vertalen / Translate