Nieuwbouw Leidsche Rijn: aanmelding voor Remus geopend

In gebouw 'Remus' (rechts op de kaart) komen 60 appartementen twee- en driekamerappartementen van 48m2 en 70m2. De huurprijs van de appartementen valt binnen de grens voor sociale huur van maximaal 720,42 per maand. De aanmelding voor de appartementen in Remus is gestart via Woningnet. De nieuwe bewoners van Romulus konden vanaf 30 juni hun sleutel ophalen en aan de slag in hun nieuwe woning.

Nul-op-de-meter in combinatie met stadswarmte
Remus (en ook Romulus) is aangesloten op de stadsverwarming (biomassa), heeft gemiddeld negen zonnepanelen per woning en geen gasaansluiting. Daarmee is het een nul-op-de-meter woning. Dit is uniek voor een gebouw van zes woonlagen.

Goede buur
In Romulus komt een aantal mensen te wonen die hun leven opnieuw op de rit willen krijgen.

Portaal zoekt huurders die een positieve bijdrage willen leveren aan de leefbaarheid in Romulus. Een goede buur zijn, is het voornaamste wat wij vragen. Wij verwachten dat huurders open staan voor hun buren, kennis met elkaar maken en contact met elkaar houden. Bijvoorbeeld door gezamenlijk activiteiten te ondernemen en naar elkaar om te kijken. Een helpende hand is voor alle buren, niet alleen voor mensen die worden begeleid, heel waardevol.

Alle informatie over Romulus en Remus
In de brochures rechts op deze pagina staat alle informatie over wonen in Romulus en Remus.

 

Kenmerken en foto's

Foto's