Parnassusstraat (Schuytgraaf), Arnhem

In september 2018 start Portaal de bouw van 55 sociale huurappartementen aan de Parnassusstraat (Schuytgraaf) in Arnhem. De locatie bevindt zich op 'veld 13'; tussen de internationale school en het spoor en tegenover winkelcentrum Schuytgraaf.

Er is in Arnhem behoefte aan kleine appartementen met lift, geschikt voor één en tweepersoonshuishoudens. Woningcorporatie Portaal wil graag het aantal van dit soort woningen in haar bezit vergroten: “Wij richten ons volledig op het aanbieden van duurzame en betaalbare woningen”, zo laat Johan Noppe, manager volkshuisvesting van Portaal in Arnhem weten. “Deze locatie in Schuytgraaf is een ideale locatie voor nieuwe sociale huurappartementen. Het is op loopafstand van zowel het station als het winkelcentrum, ideaal voor zowel ouderen als jongeren.” 

55 Appartementen

Het voornemen van Portaal is om 55 driekamer appartementen te realiseren. De bouw start in september 2018, met oplevering in 2019. Portaal bezit op dit moment ruim 100 woningen in de wijk Schuytgraaf. Mei 2017 leverde Portaal, samen met Vivare en Volkshuisvesting, 64 sociale huurappartementen op boven het nieuwe winkelcentrum Schuytgraaf.

Interesse in een appartement?

De appartementen worden na de zomer van 2019 aangeboden via Entree (www.entree.nu), waar woningzoekenden kunnen reageren op het beschikbare aanbod van de Arnhemse woningcorporaties. Houdt die website dus goed in de gaten. Daarnaast zullen we in de zomer van 2019 ook meer informatie over de woningen geven via deze projectpagina.

Kenmerken en foto's

Foto's

Kenmerken

Prijs
Sociale huur
Startdatum
September 2018
Einddatum
2019
Aantal woningen
55
Architect
Maas architecten
Aannemer
VeluweZoom Verkerk
Makelaar
Niet van toepassing
Contactpersoon
Robert Hendriks Projectleider

Vertalen / Translate