Parnassusstraat (Schuytgraaf), Arnhem

In Schuytgraaf realiseerde Veluwezoom Verkerk voor Portaal 55 appartementen voor één en tweepersoonshuishoudens. Het appartementengebouw met lift bevindt zich aan de Parnassusstraat. De woningen zijn energiezuinig en het appartementencomplex is bovendien voorzien van 144 zonnepanelen.

Over de locatie
Deze locatie in Schuytgraaf ligt naast station Arnhem-Zuid en tegenover het winkelcentrum. Een ideale plek voor zowel ouderen als jongeren. Door de nabijheid van zowel de gemoedelijke binnenstad van Arnhem, als het buitengebied richting de Betuwe, heeft de wijk een vriendelijk en landelijk karakter. Er is veel ruimte voor groen, water en recreatie, maar ook voor alle belangrijke voorzieningen zoals een groot winkelcentrum en de ligging direct naast NS station Arnhem-Zuid maken dit een zeer populaire woonwijk. Ontsluitingswegen A50 en A325 maken zowel de groene omgeving als belangrijke autowegen snel bereikbaar.

Huurprijs
De huurprijs voor deze appartementen is vastgesteld op € 607,46, exclusief € 7,28 servicekosten. 

Alle appartementen verhuurd 
Alle driekamerappartementen in het complex zijn via www.entree.nu aangeboden. De sluitingsdatum is inmiddels verstreken, u kunt niet meer reageren op deze appartementen.

Kenmerken en foto's

Foto's

Kenmerken

Prijs
Sociale huur
Startdatum
September 2018
Einddatum
2019
Aantal woningen
55
Architect
Maas architecten
Aannemer
VeluweZoom Verkerk
Makelaar
Niet van toepassing
Contactpersoon
Robert Hendriks Projectleider