Schuytgraaf: betaalbaar wonen boven het winkelcentrum

Aan het winkelcentrum in de Arnhemse nieuwbouwwijk Schuytgraaf wordt nog een laatste fase toegevoegd. Boven het winkelcentrum, aan de Juventastraat en Fortunastraat, worden 47 appartementen voor ons gebouwd. Toekomstige bewoners wonen straks op loopafstand van het treinstation Arnhem Zuid, het Multifunctioneel Centrum en het bestaande winkelcentrum. Kortom, van alle gemakken voorzien. 

Over het complex en de appartementen
Weusten Leidenbaum Architecten ontwierp dit complex voor 1- en tweepersoons huishoudens. Alle appartementen zijn ‘levensloopgeschikt’. Dit betekent dat u hier zo lang mogelijk kunt blijven wonen. Gemiddeld hebben de appartementen een woonoppervlakte van 67 vierkante meter, met twee slaapkamers en een lichte woonkamer. Het complex is voorzien van een lift.

Start en oplevering
Op dit moment bereiden wij de bouw van het appartementencomplex voor. Wij verwachten nog in 2020 te starten. In 2021 is het complex dan klaar en ontvangen de bewoners de sleutel van hun appartement.

Interesse?
De woningen zullen aangeboden worden via www.entree.nu. Op dit moment is nog niet bekend wanneer wij starten met de verhuur. Houdt u daarom deze projectpagina en www.entree.nu in de gaten.

Kenmerken en foto's

Foto's

Kenmerken

Startdatum
2020
Einddatum
2021
Aantal woningen
47 appartementen