Stadskeerkring Amersfoort

Op een mooie locatie tegen de prachtige oude binnenstad van Amersfoort verrijzen drie moderne woongebouwen met 80 sociale huur- en 120 koopappartementen. Stadskeerkring wordt omringd door vele voorzieningen die het wonen op deze plek zeer aangenaam maken.

De woningen
De huurappartementen zijn in het voorjaar van 2018 opgeleverd. Alle woningen hebben een terras of balkon, één of twee slaapkamers, inpandige berging en een eigen parkeerplaats. De oppervlakte van de woningen varieert van zo’n 56 m² tot 92 m². De appartementen worden gebouwd in vijf tot zes woonlagen boven een half overkapte parkeerplaats. Het grootste deel van het gebouw bestaat uit vijf woonlagen.

Levensloopbestendig
De woningen worden levensloopbestendig gebouwd. Voor oudere bewoners komt is er een afgesloten ruimte met opstelplaats met oplaadpunt voor ongeveer 10 scootmobielen of 20 elektrische fietsen.

Huurprijs
De huurprijs voor deze woningen ligt net onder de 600 euro per maand, exclusief servicekosten voor onder meer schoonmaak en elektra van de gemeenschappelijke ruimten. Regiomanager Dorine Lommen van Portaal: “Wij zijn trots dat we op deze mooie en gewilde locatie 80 ruime sociale huurwoningen kunnen aanbieden. Want de vraag naar goede en betaalbare huurwoningen in Amersfoort is nog steeds groot. Met Stadskeerkring breiden we het aanbod uit met kwalitatief zeer goede woningen.”

Praktische informatie
In de brochure (link, PDF) kunt u meer praktische informatie lezen. U vindt er onder meer de plattegronden en informatie over het afwerkingsniveau van de woningen. Voor de nieuwe bewoners hebben we allerlei zaken op een rijtje gezet in de brochure Prettig wonen in uw appartement aan de Evenaar (link, PDF).

 

 

Kenmerken en foto's

Foto's