Winkelcentrum Schuytgraaf, Arnhem

In mei 2017 wordt het nieuwe Winkelcentrum Schuytgraaf in Arnhem geopend. Boven het winkelcentrum zijn woningen te vinden, waarvan 22 sociale huurappartementen van Portaal. De eerste bewoners ontvingen in april hun sleutel.

Centrale ontmoetingsplaats in Arnhem Zuid
Het winkelcentrum Schuytgraaf is het centrale ontmoetingspunt in de gelijknamige wijk in Arnhem-Zuid, met circa 6.000 m2 winkels, horeca en diensten, 64 sociale huurappartementen boven de winkels en parkeerplaatsen voor bewoners en bezoekers. Het winkelcentrum is op loopafstand van het NS station Arnhem-Zuid en naast het nieuwe multifunctionele centrum Omnibus, waar onder andere drie basisscholen gevestigd zijn.

Uitgebalanceerde mix van winkels en woningen
Het winkelcentrum heeft een uitgebalanceerde mix van ketenbedrijven (met franchisenemers) en lokale ondernemers. Inmiddels zijn Albert Heijn, Gall & Gall, Etos, Zeeman, Domino’s, Kwalitaria, Délifrance, Bakkerij ’t Grofje, Ami Kappers, Strijbosch Thunnissen Makelaars, Bloemist Jan Fleur gecontracteerd, alsmede slagerij Pluim & Haas, Wyborgh Optiek, Groenteboer Yollarbasi en Bite Sushi.

De woningcorporaties Portaal, Vivare en Volkshuisvesting Arnhem zorgen samen voor 64 betaalbare woningen boven het winkelcentrum. Portaal en Vivare realiseerden allebei 22 drie kamerappartementen en Volkshuisvesting Arnhem realiseerde 20 eengezinswoningen. De combinatie van wonen en winkelen draagt bij aan een prettige leefomgeving en de vitaliteit van de wijk.

Huurappartementen Portaal
De woningen zijn voorzien van een woonkamer met open keuken, twee slaapkamers en een badkamer voorzien van sanitair en tegelwerk. Aangenaam is dat de woning voorzien is van vloerverwarming. Verder worden de woningen aangesloten op het stadsverwarmingsnet, dat de levering van warmte voor verwarming en tapwater verzorgt. De woningen hebben hierdoor geen gasaansluiting. Koken gebeurt elektrisch.      
               
Meer informatie
Alle woningen zijn inmiddels verhuurd. Mocht er een bewoner gaan verhuizen, dan wordt de woning weer aangeboden via Entree. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Hakima EL Mamouni, verhuurconsulent, telefoonnummer 088 - 767 82 25.

Kenmerken en foto's

Foto's