Hulp bij besparen

Wist u dat uw gemeente ook helpt om uw energierekening te verlagen? Bijvoorbeeld met een energiebox of tips van een energiecoach bij u thuis.

Amersfoort
De gemeente heeft subsidie van Rijksoverheid ontvangen om alle inwoners op weg te helpen, of je nu huurt of eigenaar bent. Je krijgt 50 euro gratis tegoed om energiebesparende producten te bestellen in de webshop van Energiebespaarshop. Kijk voor meer info op Amersfoortduurzaam.nl 

Arnhem

Op de website van de gemeente Arnhem vindt u informatie over verschillende energieloketten waar u mogelijk terecht kunt.

Leiden

De energiecoach van de gemeente Leiden bekijkt graag samen met u hoe u de energierekening zo laag mogelijk kunt houden. De energiecoach kan u persoonlijk advies geven over uw energiecontract. Is het wel of niet voordelig om over te stappen? Meer daarover op de website van de gemeente Leiden.

Nieuwegein

Een gratis Energiebox t.w.v. 128 euro kunt u aanvragen bij de gemeente Nieuwegein. Op deze pagina leest u er meer over.

Nijmegen

De gemeente biedt bewoners van Nijmegen een gratis cadeaubon aan t.w.v. € 50. U kunt de cadeaubon inwisselen voor energiebesparende producten zoals LED lampen, radiatorfolie en tochtstrips. Kijk voor meer info op Regionaalenergieloket.nl/Nijmegen

Soest
Gemeente Soest helpt haar inwoners graag verder met energie besparen. Dit is goed voor het klimaat én je portemonnee. Om jou een kleine stap op weg te helpen biedt de gemeente een subsidie aan waarmee je eenmalig voor € 70,- aan gratis energiebesparende producten kan aanschaffen. Zie: duurzaambouwloket gemeente Soest.

Utrecht
Gratis energieadvies en een energiebox met handige bespaarproducten vraagt u hier aan via de gemeente Utrecht.