Talent in Huis (traineeship)

Deze tekst is opgesteld door het team van Talent in Huis

Traineeship Talent in Huis

Ontwikkel jezelf en bouw mee aan een thuis voor iedereen

Talent in Huis is het nationale traineeprogramma van de woningcorporatiesector. Wij ontwikkelen jouw talent voor een sector met mega-impact. Creatieve toekomstmakers die zich inzetten voor een mooier Nederland. Waarin iedereen een betaalbaar huis kan vinden, schulden, eenzaamheid en overlast zijn uitgebannen, we circulair bouwen en straten smart zijn. Bouw jij met ons mee?  

Een goed betaalde startersfunctie bij 3 topwerkgevers

Je werkt in anderhalf jaar bij drie verschillende woningcorporaties. Aan het einde van het traineeship weet jij welk type organisatie jou gelukkig maakt. Werk je graag bij een grote club in de hoofdstad? Of kom jij tot je recht in een hecht team bij een kleine organisatie met korte lijnen? Je ervaart het tijdens je eerste echte baan, die je bovendien een mooi salaris oplevert (Schaal G, CAO Woondiensten).

Directe impact en complexe vraagstukken

Hoe bouwen we in een kwetsbare buurt in Amsterdam, Nijmegen of Harderwijk een community waarin bewoners elkaar ondersteunen? Hoe bouwen we snel meer woningen? Wat is ervoor nodig om onze studentencomplexen in 2030 energieneutraal te maken? Hoe kunnen we big data inzetten om de wachtlijsten voor betaalbare woningen terug te dringen? En wat adviseer je een corporatie in een krimpregio? Elk half jaar bijt jij je vast in uitdagende vraagstukken en werk je in rollen als junior adviseur, projectmedewerker of gebiedscoördinator aan issues die er echt toe doen.

Persoonlijke begeleiding in een professioneel traineeprogramma

Samen werken we aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Want om impact te maken, heb je skills en begeleiding nodig. Samen met je mede-trainees volg je een bewezen trainingsprogramma van meer dan vijftig dagdelen, met aandacht voor inhoudelijke thema’s als duurzaamheid, financiën en vastgoedsturing. Daarnaast werk je ook aan skills als creatief werken, het schrijven van een goed advies en scenarioplanning.

Én is er veel aandacht voor persoonlijke en teamontwikkeling.

Onderdeel van het Talent in Huis-netwerk

Word lid van het groeiende netwerk van meer dan honderd trainees en oud-trainees. Je doet waardevolle contacten op binnen en buiten je eigen traineegroep. Op (digitale) borrels en op de werkvloer. Alumni van Talent in Huis hebben mooie banen. Ze werken als projectleider, adviseur of zelfs directeur, binnen én buiten de corporatiesector. Een waardevol netwerk voor het vervolg van jouw carrière.

Wie ben jij?

  • HBO/WO-afgestudeerd
  • Max 2 jaar werkervaring
  • Bereid te investeren in je persoonlijke ontwikkeling
  • Zin om aan de slag te gaan in een topprogramma, samen met generatiegenoten, in een sector met impact!

Talent in Huis is er voor iedereen. Wat je achtergrond ook is, hoe je eruitziet of wat je voorkeuren ook zijn. Wij helpen je graag jouw talent te ontwikkelen. Jij bent welkom!

Getriggerd? Vragen?

Solliciteer voor 31 oktober via onze website! Wil je meer weten over het programma? Meld je dan aan voor de Q&A op donderdag 23 september of 14 oktober (van 15.00 – 16.00 uur). Dan zien we je daar!