Navigatie

Onderhoudsabonnement

U bent zelf verantwoordelijk voor het klein onderhoud aan uw woning. Bijvoorbeeld reparaties aan uw sloten, loszittende stopcontacten en het bijvullen van de centrale verwarming. Heeft u een onderhoudsabonnement? Dan regelen wij het klein onderhoud voor u.

Veel gevraagd over Onderhoudsabonnement

Kan ik een onderhoudsabonnement afsluiten?

Algemeen

Ja, dat kan. Een onderhoudsabonnement kost € 5 per maand. Huurt u een onzelfstandige woonruimte, zoals een kamer, dan betaalt u € 2,50 per maand.

U betaalt een instaptarief van € 50, als u het huurcontract langer dan drie maanden geleden getekend heeft. Lees de algemene regels goed door voordat u een onderhoudsabonnement afsluit. Alles wat u wilt weten over het onderhoudsabonnement vindt u in onze informatiekaart onderhoudsabonnement.

Welk onderhoud onder het abonnement valt, staat ook in het onderhoudsABC.
U kunt via MijnPortaal het onderhoudsabonnement afsluiten en er direct gebruik van maken.

Ik wil mijn onderhoudsabonnement opzeggen. Hoe moet dit?

Algemeen

Hoe lang heeft u een onderhoudsabonnement?

Geldt voor mij het instaptarief van 50 euro als ik een onderhoudsabonnement wil afsluiten?

Algemeen

Als u besluit een onderhoudsabonnement te nemen en u huurt uw woning langer dan drie maanden van ons, betaalt u een eenmalig instaptarief van 50 euro.

Bijvoorbeeld: U heeft uw huurcontract getekend op 1 maart. Op 10 juni besluit u een onderhoudsabonnement te nemen. Omdat u al langer dan drie maanden van ons huurt, betaalt u dan een instaptarief van 50 euro.