Vakmensen van Portaal

Onze vakmensen van de afdeling Dagelijks Onderhoud dragen bij aan het onderhoud van onze ruim 52.000 woningen. Ze staan dagelijks voor onze bewoners klaar met allerhande reparaties. Met meer dan 25 jaar ervaring is ons vakbedrijf als geen ander in staat het onderhoud efficiënt uit te voeren. Hierdoor kunnen we een optimale prijs/kwaliteit verhouding garanderen.

Visie

Met onze vakmensen streven wij naar het duurzaam verbeteren van het wooncomfort van onze bewoners. Zonder hiermee de betaalbaarheid onder druk te zetten.

Passie voor onderhoud

Wij bieden de beste werkomgeving voor mensen die onze passie voor onderhoud delen. Persoonlijke ontwikkeling, goede arbeidsomstandigheden en –voorwaarden zijn hierbij voor ons van belang. Samen bieden we onze bewoners en de corporatie ongekende meerwaarde. Geïnteresseerd in werken bij ons vakbedrijf? Bekijk hier de actuele vacatures.

Ogen en oren in de wijk

Onze dienstverlening richt zich niet alleen op onze klantgerichte benadering en het snel en vakkundig uitvoeren van werkzaamheden. Wij zijn voor Portaal namelijk ook de ogen en oren in de wijk. Onze vakmensen komen dagelijks bij bewoners over de vloer. Dit is voor Portaal een bron van informatie.

Politiekeurmerk Veilig Wonen

Ieder jaar wordt nog bij 1 op de 50 woningen in Nederland ingebroken. Vandaar dat onze vakmensen meer dan gemiddeld aandacht hebben voor de veiligheid van woningen. Dat daarvoor aansluiting gezocht is bij kennis en inzichten van Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW) is niet meer dan logisch. We zijn dan ook een erkend en gecertificeerd PKVW bedrijf. Op basis van de richtlijnen van PKVW veriichten wij inspecties, adviseren we op het gebied van beveiliging en voeren we werkzaamheden uit met goedgekeurde materialen. Bovendien is Dagelijks Onderhoud gerechtigd om de bijbehorende certificaten uit te reiken. Want wij vinden veilig wonen vanzelfsprekend

Onze vestigingen

Amersfoort

Nijverheidsweg-Noord 129

3812 PL Amersfoort

Oegstgeest

Oude Vaartweg 1-D

2343 JD Oegstgeest

Utrecht

Brennerbaan 106

3524 BN Utrecht

Nijmegen

Kerkenbos 1001

6546 BB Nijmegen