Wie zijn wij

Wij werken aan buurten waar bewoners naar elkaar omkijken en zich thuis voelen. In een tijd waarin samenleven onder druk staat belangrijker dan ooit. We verhuren een thuis aan meer dan 95.000 bewoners in de regio’s Arnhem, Nijmegen, Amersfoort, Utrecht en Leiden.

Met een groot woningtekort, klimaatcrisis en steeds meer sociale ongelijkheid zijn onze uitdagingen groot. En dat vraagt om lef. Lef om de dingen net even anders te doen. Om nieuwe wegen in te slaan en creatieve oplossingen te bedenken. Dat doen we niet alleen, maar samen met onze bewoners, gemeenten en onze partners in de wijk.

Hoe dat eruit ziet? Wij betrekken onze bewoners vroeg bij wat we gaan doen. Luisteren naar hún ideeën, want zij maken de wijk. Minder beton, meer groen. Het mixen van sociale en middenhuur. En we kiezen voor onconventionele oplossingen om buurten inclusiever te maken. Een goed voorbeeld daarvan zijn onze gemengd wonen-projecten. Daarin lopen we voorop.

Een fijn thuis begint met een betaalbare, goed onderhouden en duurzame woning. Maar wij gaan een stap verder. Want fijn wonen is goed met elkaar samenleven, in een fijne, veilige wijk. Daarom werken wij met onze collega’s keihard aan onze missie: bijdragen aan goed samenleven.

Elke dag opnieuw.